close
Top LajmeVendi

“Komitat” tentojnë të përleshen me “Shvercerat” tek Q.T Mavrovasja

bbbb
Tifo grupi Komitat që janë pjesë e protestave kundër propozimit francez i janë afruar edhe sheshit Skenderbeu dhe Q.T Mavrovasja.
Siç raporton KlanMacedonia protesuesit kanë hedhur gurr e gjësende në drejtim të statujës së Skenderbeut që është vendosur në sheshin “Skendebeu”. Protesuesit kanë hedhur gurr edhe drejt dyqnaeve në Q.T Mavrovasja.
Gjatë gjithë kohës tifo grupi po brohorit thirrje antishqiptare.

 

 

 

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia