close
Top LajmeVendi

Nuredini: Çdo vendbanim duhet të ketë qasje në ujë të pijshëm

IMG-65201950600ed2f6dafa3f8d9b0bc9a8-V

Ministri i Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor Naser Nuredini dhe drejtori i Drejtorisë  së Mjedisit Jetësor Hisen Xhemaili sot vizituan lokacionin në komunën e Zhelinës, ku ka filluar të ndërtohet rrjeti dytësor i ujësjellësit për kyçjen e banorëve për fshatin Merovë.
Vlera e përgjithshme e projektit është 5.637.230,00 denarë, prej të cilave 5 milionë denarë janë siguruar nga Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor përmes Programit për Menaxhimin e Ujërave për vitin 2022.  Kjo është faza e parë e projektit që duhet të pasohet me  projektin nga programa e ujrave për 2023 për kaptiminin e ujit dhe që do të mundësoj qasja në ujë të pastër për amvisëritë për vendbanimin e Merovës.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia