close
Sport

Përfundon turneu “Pro Beach Soccer”, fitues ekipi nga Shqipëria

36A7B395-B77D-4E90-AB87-320D38A9C2D3

Të Premten në Plazhin Safari në Ulqin, me ndarjen e kupave dhe mirënjohjeve përfundoi turneu i dyte “Pro beach soccer”.

Kjo ngjarje bëri bashkë gazetarët sportiv nga pesë vende të Evropës Juglindore kurse më të mirët u shpallën gazetarët nga Shqipëria, raporton KlanMacedonia.

Të Premten, në Pallatin Venecia ne Qytetin e Vjetër gjithashtu u mbajt tryeza e rrumbullakët Ku gazetarët dhe ekspertët u dakorduan se Ulqini ka potenciale të volitshme per zhvillimin e turizmit sportiv dhe se duhen shfrytëzuar me strategji zhvillimore.

Në këtë turne mori ojesë edhe ekipi i Klan Macedonia.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia