close
Top LajmeVendi

Sali: Në klinikën e Zhan Mitrevit janë bërë 3 kontrolle të rregullta ndërsa 9 të jashtëzakonshme

293958977_629803728195058_5298193232902308440_n

Pas paralajmërimit për sot nga ministri i shëndetësisë Bekim Sali se do të del me detaje të reja reth spitalit ”Zhan Mitrev” ai tha se:

”Në klinikën e Zhan Mitrevit janë bërë 3 kontrolle të rregullta ndërsa 9 kontrolle të jashtzakonshme, thotë ministri Bekim Sali. Për momentin përfaqësues të Zhan Mitrevit dhe të përfaqësuesve të Malmed po mbajnë mbledhje’‘, informon KlanMacedonia.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia