close
Vendi

Të mos përdoret për pije uji te Banjat e Tetovës

UJE-696×463 (1)

Nga Qendra për Shëndet Publik Tetovë bëjnë të ditur se uji mineral në kthesën te vendi i quajtur Banjat e Tetovë nuk është i sigurt për pije.

Sipas analizave nuk është i përshtatshëm për përdorim për shkak të rritjes së numrit të baktereve koliforme, Escherichia coli dhe enterokokeve. Rekomandohet që qytetarët të mos e përdorin ujin për pije deri në njoftimin e radhës.

Klan Macedonia

The author Klan Macedonia