close

Arsovska hap dyert për takim me Transportuesit privat (Video)

Kryetarja e qytetit të Shkupit, Danella Arsovska do ti pranon në takim shoferët e Tranportuesve privat, ku do të bisedohet për çështjen e marrëveshjes mes tyre.

Këtë e konfirmuan edhe vetë nga shoferët ku thanë se më në fund do të pranohen në takim nga Arsovska.

”E përshëndesim vendimin e kryetares së Qytetit të Shkupit që do të na pranojë të bisedojmë që të zgjedhim problemin, këtë takim e kemi kërkuar që moti gati 1 vit dhe presim që të arrihet deri te zgjidhja e problemit” – thonë shoferët e autobusëve privat. /KlanMacedonia/