close

Teknologji

Bien shërbimet e Microsoft

Dhjetëra mijëra përdorues nëpër botë raportojnë se nuk mund të përdorin shërbimet e Microsoft, përfshirë Teams dhe Outlook. Downdetector, që gjurmon problemet e website-eve, tregoi se më shumë se 5 mijë persona në Britaninë e
Lexo më tepër