close

Husref Musemiq: Në dilemë nëse VAR-i është gjëja e duhur

Sipas sulmuesit legjendar të Sarajevës dhe ish-Jugosllavisë, Husref Musemiq, me VAR-in disa gjëra janë fituar në futboll, por disa të tjerë janë humbur. Për Mundo Klan, Musemiq thotë se koha do të dëshmojë nëse VAR-i është gjëja e duhur.

 “Ende jemi në dilemë nëse VAR-i është gjëja e duhur. Disa gjëra i kemi fituar në kuptimin e futbollit por disa i kemi humbur. Personalisht mendoj se ende nuk dihet nëse është gjëja e duhur, por ia lëmë kohës të tregojë nëse është vendimi I duhur” – shprehet Husref Musemiq./KlanMacedonia

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!