close

Koreja e jugut me pesë emra Kim në formacion

Nëpër rrjetet sociale hit I vërtetë është shndërruar formacioni I Koresë së Jugut në ndeshjen e sotme kundër Uruguajit.

Madje pesë futbollistë të formacionit të parë kishin emër të njëjtë, portieri dhe katër mbrojtësit në fanella kishin emrin Kim.

Emrat identik ua kishin bërë specifike detyrën e komentuesve të ndeshjes, përderisa në rrjetet sociale qarkullojnë shaka nga më të ndryshme për emrat në formacionin e parë të Koresë së Jugut.