close

Mehmed Bazhdareviq: Futbolli të mbetej interesant pa VAR-in

Ish-futbollisti i mirënjohur boshnjak Mehmed Bazhdareviq, vlerëson se VAR-i duhet të aplikohet vetëm në situata nëse topi ka kaluar linjën e golit. Sipas tij, VAR-i ndikon në shumë ndërprerje në futboll.

“Sikur të më pyetnin mua, asnjëherë nuk do ta vendosja, përvec për linjën e golit. Futbolli duhej të mbetej interesant pa VAR-in, vetëm linja e golit dhe druaj se mund të ketë edhe tjera, të mos ketë ndërprerje. Por, nëse ekspertët vlerësojnë se duhet të mbetet, le të mbetet kështu, unë asnjëherë nuk do ta vendosja” – vlerëson Mehmed Bazhdareviq./KlanMacedonia

Nëse je pranë një vendi ngjarje, ke fotogorafi apo video, atëherë ti raporto. Na shkruaj në klanmacedonia@gmail.com
TI RAPORTON!