Pizza Italiane autentike është shumë e thjeshtë, thotë Tairi (VIDEO)

Si në cdo profesion, edhe në kulinari, kurset, seminarat por edhe garat të rrisin dhe të bëjnë më profesionist dhe pizzajoli Tairi ka ndjekur shumë prej tyre dhe ka sjellur edhe cmime të rëndësishme edhe nga Italia.

Brumi i pizzes italiane autentike përmban vetëm disa përbërës, miell, ulë, kripë dhe majë. Pizzajoli I ftuar në Happy Day thotë se ka edhe një përbërës shumë të rëndësishëm, dashuria.

“Përbërësi i vecantë te brumi I pizzes është dashuria. Pizza napolitana, romana, bari në itali, pizza intelia, këto janë pizzat klasike që mund të themi se janë baza e kësaj recete” thotë Tairi në emisionin Happy Day. /KlanMacedonia/

Përgatiti: Teuta Zekiri

Lexo gjithashtu
Total
0
Share