close

Takimi Kurti-Vuçiq, gazetarët në pritje pas 9 orëve bisedime

Teksa liderët e Kosovës dhe Serbisë po zhvillojnë bisedime nën ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian, Siç shkruan REL, shumë gazetarë janë duke e përcjellë këtë ngjarje nga qendra mediale në Ohër.

Qendra mediale është vendosur në një objekt tjetër, afër vilës ku po mbahen bisedimet.

Bisedimet, nën ndërmjetësimin e BE-së, kanë nisur nëntë orë më parë.